Elle eten Vis en schaaldieren

, , ,

1

80 fantastische recepten met vis, schaal- en schelpdieren Rauw, gekookt, gebakken, uit de oven of in de cocotte, in dit boek vind je tal van bereidingswijzen. Van 'carpaccio van zeebaars met perzik' en 'tonijntartaar met aubergine en granaatappel' tot 'tempura van kreeft met ahornsiroop' en 'mosselen op z?n Corsicaans'.
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in Vis en schaaldieren vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken. Verwen je gasten met het beste wat de zee te bieden heeft: zalm, zeebaars, tonijn, mosselen, inktvisjes, kabeljauw, gamba's en venusschelpen. Geniet van bijzondere en subtiele smaakcombinaties als sardines met een korst van groen zeezout, pompoensoep met sint-jakobsschelpen of zeebaars met een scheutje crème de cassis.
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
159
Laatste editie
15 april 2011
Uitgeverij
Terra
ISBN
9789089893871
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic