engel-zonder-vleugels

Engel zonder vleugels

2
Rank 1442 Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

“Wat mijn advocaat niet voor elkaar kreeg, dat regel ik vanaf nu wel op mijn eigen manier. Ik krijg mijn zoon terug. Daar heb ik letterlijk alles voor over”.

Als Rob door Bureau Jeugdzorg de voogdij over zijn kind kwijtraakt, gaat hij over tot een drastische maatregel: hij ontvoert de dochter van gezinsvoogd Carla Kruiswijk. In ruil voor de dochter moet Kruiswijk op televisie bekendmaken dat ze tientallen kinderen onterecht uit huis heeft geplaatst. Ze bekent en een schok van verontwaardiging gaat door Nederland. Rob heeft zijn doel bereikt en wil de dochter vrijlaten. Maar als hij dat wil doen, blijkt ze verdwenen.
Terwijl de politie op zijn hielen zit, probeert hij samen met misdaadjournaliste Ayşe Beyaz uit te vinden wat er met het meisje is gebeurd.

Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
07 april 2019
ISBN
9789086603824
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Leestip!

door: Rachel van Charante 2 likes
Martyn van Beek beschrijft op vlotte en boeiende wijze hoe Rob, vader van een zoontje, slachtoffer wordt van misstanden bij Jeugdzorg. Vanaf de eerste pagina word je het verhaal ingezogen en laat het boek je niet meer los. Net als je denkt in de gaten te hebben hoe het verhaal zich verder...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook