Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De strijders van Taab

Een mysterieuze sekte in Dubai claimt de ruines van de verboden steden Sodom en Gomorra gevonden te hebben. Hun doel is eerherstel. Om dit te bereiken willen zij af van de moderne wolkenkrabbers, hotels en niet-oorspronkelijke inwoners. De boodschap die ze de wereld insturen is simpel: verlaat Dubai nu het nog kan. Om hun eis kracht bij te zetten sterft er elke dag iemand die hier geen gehoor aan geeft.Langzaam verandert het emiraat in een staat van anarchie.  Layne White en Barbara Walters van het Australische consulaat in Dubai nemen de onmogelijke taak op zich om deze nietsontziende en anonieme groep te ontmaskeren. Daarbij stuiten ze op persoonlijke geheimen uit hun eigen verleden. Als de situatie uit de hand loopt, vervaagt voor Layne de scheidslijn tussen goed en kwaad steeds meer.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De strijders van Taab het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De strijders van Taab

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.