De strijders van Taab
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 2 2 0 1 0

De strijders van Taab

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 1
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Een mysterieuze sekte in Dubai claimt de ruines van de verboden steden Sodom en Gomorra gevonden te hebben. Hun doel is eerherstel. Om dit te bereiken willen zij af van de moderne wolkenkrabbers, hotels en niet-oorspronkelijke inwoners. De boodschap die ze de wereld insturen is simpel: verlaat Dubai nu het nog kan. Om hun eis kracht bij te zetten sterft er elke dag iemand die hier geen gehoor aan geeft.Langzaam verandert het emiraat in een staat van anarchie.  Layne White en Barbara Walters van het Australische consulaat in Dubai nemen de onmogelijke taak op zich om deze nietsontziende en anonieme groep te ontmaskeren. Daarbij stuiten ze op persoonlijke geheimen uit hun eigen verleden. Als de situatie uit de hand loopt, vervaagt voor Layne de scheidslijn tussen goed en kwaad steeds meer.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Het Boekenschap
Eerste editie
01 juni 2012
Laatste editie
17 december 2012
ISBN
9789490085209 , 9789490085278


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Een relatief robuust en complex verhaal

door: Cees van Rhienen 1 like

Martyn van Beek is in 1975 geboren in het Noord-Brabantse Waalwijk. Zijn droom om piloot te worden moest hij voortijdig beëindigen door de economische crisis en de aanslag op het WTC in New York op 11 september 2001. Hij maakte een carrièreswitch en gebruikte de WTC-aanslag, die grote indruk op hem...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De strijders van Taab

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken