Er was eens... een miljonair

57

Spots 1 Top25's 1

Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi's aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, dus een goede assistent zou handig zijn, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette.

Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen — maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is… en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.

Verschenen in
Serie
Miljonairsclub (4)
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
21 maart 2016
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022576007 , 9789402305722


Door lezers

Feelgood Club / 10 series om het warm van te krijgen
18 april 2017 12 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Ze zijn super

door: Caterpillar 1 like
Deel 4 van de serie en ze blijven leuk om te lezen. Nu is Griffin aan de beurt en die ziet tegen de familie bezoek op en dan wordt zijn assistent ook nog ziek en hij kan niet zonder. Hij vraagt zijn vrienden op hulp en Hunter heeft een assistente die hij wel mag lenen. Gretchen bied het aan en...

Er was eens een miljonair

door: Wianne94 1 like
Een leuk boek wat zo in één ruk uitleest.

Er was eens een miljonair

door: Zwartraafje 1 like
... Er zit echt heel wat humor in de boeken van Jessica Clare. Voor mij overwegen die zelfs het erotische aspect. Zeker bij dit specifieke boek. Het bevat ook de nodige cliché’s en bevat niet meteen verrassings-element. De vlotte schrijfstijl en humor zorgt er echter steeds opnieuw voor dat ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic