Gastvrijheidsgek

0

Over de auteur: Wouter Verkerk is een van de meest gevraagde gastvrijheidstrainers van Nederland. Jaarlijks geeft hij meer dan 200 presentaties en workshops voor kleine en grote teams van horecabedrijven door heel Nederland. Hij verkocht ruim 15.000 exemplaren van zijn boeken 'Dit is mijn wijk niet...!' en 'Dit is het jaar van de bediening.' Wekelijks publiceert hij een veelgelezen blog op zijn website Wouterverkerk.nl en hij is columnist van het toonaangevende horecavakblad Misset Horeca. De boeken van Wouter gaan over horeca, maar er is niet veel verbeelding nodig om zijn verhalen te vertalen naar een andere omgeving waar met gasten of klanten wordt gewerkt.

Over het boek: Aan de hand van zijn eigen gastvrijheidsmethodes Wouter's Big5 en Wouters Suggestiemodel geeft Wouter je concrete handvatten om service en gastvrijheid een eigen gezicht te geven.
Het boek is een verzameling verhalen blogs en columns die steeds aan de hand van Wouter's Big5 worden doorvertaald naar concrete tips en adviezen. Wouter laat met humor zien dat hij thuis is in de Nederlandse horeca en met zijn pen genadeloos de vinger op de zere plek kan leggen.

Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Aantal pagina’s
112
Laatste editie
15 november 2015
Uitgeverij
Vior Webmedia V.O.F.
ISBN
9789082219944

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic