Gewetenloos

45

Artikelen 2

Kay Scarpetta ontvangt een vreemd filmpje dat opgenomen lijkt te zijn door een oude bewakingscamera. De beelden zijn compromitterend voor haar nicht Lucy, een computerspecialiste. Algauw volgen er meer verontrustende clips, die vreselijke juridische gevolgen kunnen hebben. Er hangt Lucy levenslang boven het hoofd...

Scarpetta gaat op een eenzame, dramatische zoektocht naar de waarheid. Een mysterieuze dood binnen de filmwereld, een vliegtuigwrak in de Bermuda-driehoek, een gruwelijk pakje in een vrachtwagen en angstaanjagende video's uit het verleden, dreigen Scarpetta's wereld compleet te ruïneren.

Verschenen in
Serie
Kay Scarpetta (23)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
27 januari 2016
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567003 , 9789024567010


Artikelen over Gewetenloos

Patricia Cornwell naar Nederland?
30 juni 2015 2 likes
  Meer artikelen

Lezersrecensies (2)

Te langdradig

door: Diana de Pauw 1 like
Boek had de helft korter mogen zijn. Hele verhaal is te langdradig en vervolgens is de ontknoping weer erg kort. Mee eens dat eerdere boeken met Kay veel prettiger waren zowel de personages als de manier van schrijven.

Het ga je goed, Kay Scarpetta!

door: masc 1 like
Het ga je goed, Kay Scarpetta, want ik ga geen volgende thrillers in de Kay Scarpetta-serie meer lezen. Als Kay Scarpetta-fan van het eerste uur is Kay naar mijn aanvoelen té sterk veranderd, net als de andere terugkerende personages (Benton, Lucy, …). Kay is veranderd in een koele,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic