Advertentie

Chaos

87

Gelezen 117 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 114 Favoriet 6 Recensies 2
Thrillers & Spanning Lijsten 2 Spots 2   Topics 0

In Chaos, de 24e Kay Scarpetta thriller, worden de lezers geboeid door de enerverende spanning, de verrassende wendingen en de modernste forensische onderzoeksdetails waar Patricia Cornwell beroemd om is.
Het gaat om een jonge vrouw die overlijdt tijdens een fietstochtje langs de rivier de Charles. Geen natuurlijke dood, concludeert Kay Scarpetta. Er is blijkbaar een verband met de vele gedichten, opgestuurd door een zekere Tailend Charlie. Maar deze stalker is op geen enkele manier te traceren. Scarpetta's eigen geloofwaardigheid en professionaliteit komen onder vuur te liggen.

'Patricia Cornwell heeft een hoofdpersoon gecreëerd die zo echt is, zo gedreven en zo authentiek, dat lezers vergeten dat Kay Scarpetta gewoon bedacht is door een auteur,' aldus USA Today.

De reeks over de vrouwelijke patholoog-anatoom Scarpetta is de bestverkochte thrillerserie van de wereld en werd bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.

'Patricia Cornwell is niet alleen een begenadigd thrillerschrijver, maar is ook de grondlegger van een vooraanstaand forensisch instituut in Virginia.' Peter R. de Vries in DWDD

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Chaos
Serie
Kay Scarpetta (24)
Vertaald door
Yolande Ligterink
Aantal pagina’s
416
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
10 januari 2017
Laatste editie
12 januari 2017
ISBN
9789024574742 , 9789024574759
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie

Allemachtig, wat een traag verhaal

door: Anne Terwisscha 1 reactie 1 like

Op een snikhete dag hebben forensisch patholoog Kay Scarpetta en haar kantoormanager Bryce een woordenwisseling in het openbaar, omdat ze liever een stukje gaat wandelen dan zich door hem te laten chauffeuren. Een onschuldig incident, maar iemand meent rechercheur Pete Marino anoniem van het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Chaos

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken