GRUWELDADEN VAN DE SERIEMOORDENAAR

0

Net als je denkt dat ze eindelijk uitgestorven zijn, duikt er weer een op: seriemoordenaars zijn van alle tijden en toch is onze samenleving - terecht - telkens weer geschokt als er weer zo’n ‘monster in mensengedaante’ opduikt in de actualiteit. Ook bij ons helaas, zoals het vreselijke verhaal van Ronald Janssen aantoonde.
In dit boek gaan we op zoek naar het waarom van hun daden, naar de mens achter de monsters. Zoals Jef Vermassen zegt in het voorwoord: “Wie dit boek leest, zal een grondig en genuanceerd beeld krijgen van onze meest afwijkende soort medemens, namelijk diegene die verslaafd is aan moorden”.
Werner Eeman, de true crime-autoriteit van Vlaanderen, vertelt het verhaal van tien van de meest beruchte en angstaanjagende seriemoordenaars uit recente tijden.
Op zoek naar de wortels van het kwaad. Wie zijn deze psychopaten, waarom hebben zij geen schuldgevoelens, hoe slagen zij erin twee levens te leiden?

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
11 januari 2011
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089311269
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic