Heimwee naar de dood

0

Saskia Bauer is geboren op 3 maart 1955 in Leiden. Na haar middelbare school (HAVO) volgde zij de opleidingen tot secretaresse en doktersassistente. Saskia is sinds 1980 getrouwd met Govert Apol en zij heeft twee kinderen (Fleur en Maurits).
Regelmatig ben ik op zoek gegaan naar boeken die over de dood gingen. In het bijzonder boeken over bijnadoodervaringen. Maar ik vond niet wat ik zocht. Ik zocht een boek in directe en open taal geschreven. Een boek dat voor iedereen toegankelijk zou zijn. Gewoon een boek over hoe het is om dood te gaan. Dit is zo'n boek.
Misschien levert het voor u wel op dat u minder of zelfs hele-maal niet meer bang bent voor de dood. Misschien zult u in verwondering geraken door dit verhaal. Misschien stelt het u gerust. Misschien kunt u mensen uit uw omgeving, die ziek zijn en bang zijn om dood te gaan, behulpzaam zijn en hen vertellen dat doodgaan in de letterlijke betekenis niet bestaat.
Ik heb dit boek geschreven voor u en echt voor u alleen en ik vind mijn boek geslaagd als u vindt dat u er iets aan heeft. Dan ben ik tevrede
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
151
Laatste editie
07 juni 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789059740976

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic