Helderzien via 366 vragen

0

De innerlijke kracht van Jeannette Stuart
Om de boeken die geschreven zijn door Jeannette Stuart goed te doorgronden is het belangrijk om te weten vanuit welke kern de informatie wordt doorgegeven.
Wie is de werkelijke Jeannette? In dit voorwoord wil ik daar een tipje van de sluier op lichten. De kern van Jean-nette komt uit de Hoge Hemelen. God heeft een van zijn sterren naar de aarde gezonden om de mensheid inzicht te geven in wat de werkelijke bedoeling van het leven is.
Nu is het voor een hoogafgestemde Geest niet eenvoudig om, als fijn besnaarde energie, je te handhaven in een grof stoffelijke wereld. Maar het is Jeannette gelukt om heel dicht bij haar hogere zelf te blijven en de pure waar-heid te verwoorden in haar boeken en consulten. Haar contacten met de bron zijn haarzuiver en daarom kan het u vertrouwen geven. Angst en twijfel is wantrouwen naar God.
De Goddelijke glans van haar teksten komen het best tot uiting wanneer u ze als lezer hardop en vooral vanuit uw hart uitspreekt. De vrijgekomen energie zal helend voor u en uw omgeving zijn.
De tegenkrachten hebben zich sinds de geboorte van Jeannette samengebundeld om haar het leven niet zo aan-genaam te maken. Dit heeft God toegestaan om Jeannette Geestelijk wakker te houden. Zou het voor haar te simpel worden gemaakt, dan zou ze indutten en zou de tegen-kracht haar overwinning vieren. Nu zal iedereen, die zich met het duister verbindt, tegen haar Goddelijke lamp lopen.
Wees u bewust van de reactie van uw onderbewustzijn wanneer u dit boek gaat lezen. Er zal een transformatie plaatsvinden als u de Hemel de gelegenheid geeft om te transformeren.
Ik wens u een Geestelijke verrijking toe met het lezen van dit boek. Wees u wel bewust dat het ontvangen van in-zicht zonder actieve handeling geen verandering brengt.
Numeroloog,
Gerrit Jansen
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
10 februari 2016
Uitgeverij
Free Musketeers
ISBN
9789048438983

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 14,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 14,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic