Hellhole Corsica

5
Rank 601 Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
De beruchte Franse President Lucas Bodon-Roby heeft heel wat aan het hoofd. Zijn lakeien vallen hem lastig met nutteloze staatszaken, de relaties met ‘boereneiland’ Corsica zijn te snijden... Maar dat zijn kleinigheden tegenover zijn tanende populariteit. Om die wat op te krikken, heeft hij maar twee zaken nodig: genoeg publiciteit en een puppy. Wat kan er fout gaan?
Ondertussen wordt een stadje in Zuid-Frankrijk geteisterd door een reeks mysterieuze diefstallen. Is het toeval dat die gelijktijdig begonnen met de komst van drie knappe Corsicanen? Stelen zij meer dan enkel de plaatselijke tienerharten,
Een president die aan Trump doet denken, een Baskisch aanvoelende revolutie in Corsica ... In Hellhole Corsica blijft niets of niemand gespaard. Koen Strobbe steekt op hilarische wijze de draak met alle strubbelingen van onze tijd.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
141
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9786555501711
+

Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Jan Rooms
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Humor, spanning, actualiteit

door: Daan F. 1 like
Bovenal is Hellhole Corsica knap geschreven, in een mooie, heldere literaire taal. Een mens wil al eens wat meer niveau in een spannend boek. En spanning is er tot de laatste pagina. Maar Strobbe brengt meer dan een spannend plot; je leest dit boek met een voortdurende smile op je gezicht. Genoten!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook