Het grote Pasta kookboek

0

Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken; inmiddels zijn ook Nederlanders en Belgen verzot op bijvoorbeeld spaghetti bolognese en lasagne. Maar er is nog zo veel meer mogelijk met pasta! Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, waardoor er op reis door Italië een heel scala van overheerlijke pastarecepten te ontdekken valt. Elke soort saus vraagt bovendien om een aparte pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle
In Het grote Pasta kookboek vind je meer dan 500 pastarecepten traditionele Italiaanse streekgerechten met pasta worden aangevuld met recepten voor moderne gerechten die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti carbonara en bucatini all"amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka).
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
447
Laatste editie
16 september 2010
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep b.v.
ISBN
9789023013006

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic