Het Jezus Mysterie

1

DIT BOEK KAN ALLES WAT JE ALTIJD GELOOFDE VERANDEREN.
Wat als alles over de geschiedenis van het Christendom een leugen is?
Wat als een kleine groep altijd al de waarheid wist, maar die geheim heeft gehouden?
Wat als er overtuigend bewijs is dat Jezus de kruisiging heeft overleefd?
Twintig jaar geleden verrasten Michael Baigent en zijn collega's de wereld met hun theorie dat Jezus en Maria Magdalena getrouwd waren en kinderen hadden gekregen, en dat hun bloedlijn nog altijd bestond.
Dit boek, Het Heilige Bloed en de Heilige Graal (geschreven met Henry Lincoln en Richard Leigh) werd wereldwijd een bestseller en was een van de belangrijkste bronnen voor Dan Browns boek De Da Vinci Code.
Nu laat Michael Baigent zien wat de laatste twee decennia aan onder-zoek en nieuw bewijsmateriaal heeft opgeleverd, en neemt hij u mee op zijn zoektocht langs archeologische vindplaatsen en malafide kunst-handelaars. In Het Jezus Mysterie schetst Michael Baigent een levendig beeld van de politieke situatie in Jezus' tijd, en volgt hij een spoor dat bewijst dat Jezus de kruisiging heeft overleefd, waarmee hij het leven van Jezus in een geheel nieuw perspectief plaatst.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
319
Laatste editie
04 oktober 2006
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021582269
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic