Het land van belofte

64

Londen, 1852. Twee vrouwen, de adellijke Gwyneira en de jonge gouvernante Helen, gaan aan boord van een schip dat hen naar Nieuw-Zeeland en een betere toekomst moet brengen. Gwyneira zal trouwen met de zoon van een rijke landeigenaar, de erfgenaam van een grote schapenboer-derij. Maar waarom heeft haar vader toegestemd in een huwelijk met een man die niet van hoge adel is? Helen heeft zich na een briefwisseling verloofd met een Nieuw-Zeelandse boer, maar de man die ze ontmoet lijkt in niets op het beeld dat ze zich had gevormd uit zijn brieven...
Als blijkt dat hun nieuwe echtgenoten verwikkeld zijn in een zich al jaren voortslepende vete, besluiten de twee vrouwen hun vriendschap geheim te houden - een vriendschap die het lot van drie generaties zal bepalen.
Het land van belofte is een meeslepende roman over de lotgevallen van twee families die onverbrekelijk verbonden blijken.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Johan te Lindert
Laatste editie
24 oktober 2012
Uitgeverij
de Kern
ISBN
9789032513443 , 9789032513450 , 9789026144387

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook voor  €14,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Top

door: Sofie Devriendt 1 like
Eerste kennismaking met Sarah lark en per direct verkocht. De tijdsperiode waar ze over schrijft daar hou ik ontzettend van. Een Boek over keuzes, vriendschappen en liefdes. Alle drie de delen zijn fantastisch, we volgen twee families over drie generaties heen. De trilogie is een aanrader.