Het lot van Tien

48

Artikelen 1 Lijsten 1 Top25's 1

De invasie is begonnen. John, Nummer Vier, staat aan de frontlinie van de strijd in New York City. En net als zijn kansen tegen hem lijken te keren ontwikkelt zijn vriend Sam, een mens, op onverklaarbare wijze een erfgave – iets wat normaal gesproken alleen is voorbehouden aan Loriërs. En Sam is niet de enige.
Intussen zitten Zes, Marina en Adam vast in Mexico. De Mogadoren zijn massaal in de overhand en er is een wonder voor nodig om te ontsnappen.
De Garde is uitgedund, maar geeft de strijd niet op. Ze kunnen alleen overleven als het ze lukt de Mogadoorse leider uit te schakelen. Anders rest hun nog slechts één lot: totale uitroeiing.

Ze pakten Nummer Een in Maleisië Nummer Twee in Engeland Nummer Drie in Kenia en Nummer Acht in Florida. Ik ben Nummer Zes, maar dat doet er niet meer toe, want we zijn niet meer de enigen met Erfgaven.

Verschenen in
Serie
Loriënkronieken (6)
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
10 mei 2016
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400506855 , 9789044974584


Artikelen over Het lot van Tien

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €18,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

    Elise Hermans Hebban Recensent

De invasie is begonnen

door Elise Hermans op 04-01-2017

Pittacus Lore is een pseudoniem voor de schrijvers James Frey en Jobie Hughes. Ze zijn bekend geworden met het eerste boek van de Loriënkronieken, Ik ben nummer vier, dat ook verfilmd is en een groot succes was. Het lot van tien is het zesde boek in de serie over de garde van Loriën en de schrijvers slagen er in om een fantastisch vervolg te schrijven op de al even fantastische vorige delen.  

De...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic