Het Nieuwe Legioen

Het Nieuwe Legioen

2
Rank 3990 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0
Al van kinds af aan is het Raidons droom om in het leger te gaan. Maar zijn familie is arm en bovendien is hij nog erg jong. Toch meldt hij zich aan als er op een dag krijgers gezocht worden voor een speciaal legioen. Dit is zijn kans om zijn grootste wens in vervulling te laten gaan. De trainingen zijn heel zwaar en de soldaten dragen een bijzondere wapenuitrusting. Raidon blijkt unieke talenten te hebben. Niet alleen is hij als een van de weinigen in staat om de oude handboeken te lezen, maar ook beschikt hij over een scherp inzicht en een natuurlijk leiderschap.
En dan blijkt op een dag, dat zich speciale tekens op de zware harnassen vormen, die te maken hebben met de inzet van de krijgers. Raidon ontwikkelt zich tot kapitein en onder zijn leiding komt een oeroud legioen met een indrukwekkende reputatie opnieuw tot leven.
Keizerin Alyena, die het imperium van haar vader heeft overgenomen na diens dood, heeft te kampen met piraterij en hevige aanvallen op haar rijk. Zij kan de kracht en inzet van het Nieuwe Legioen heel goed gebruiken.
Een spannende en meeslepende fantasyroman.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
23 november 2018
ISBN
9789463650984
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Voor mij te weinig spanning om geboeid te blijven...

door: Conny Schelvis 1 like
Wouter Brink (1991) schreef al sinds zijn middelbare schooltijd gedichten en ontstond het idee over een speciaal leger in een fantasywereld. Tijdens zijn studie als docent Engels is hij begonnen met schrijven van korte fantasyverhalen. Hieruit ontstond  “het Nieuwe Legioen”, waarvan dit deel ...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook