Advertentie
Ik ben nummer Vier - Op leven en dood

Ik ben nummer Vier - Op leven en dood

67
Gelezen 79 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 47 Favoriet 3 Recensies 1
Young adult Artikelen 1 Top25's 2   Topics 0
De Mogadoren hebben de Aarde veroverd. Hun ruimteslagschepen werpen hun schaduw over onze dichtstbevolkte steden en geen land ter wereld durft de strijd aan te gaan. De enigen die de Mogadoren nog in de weg staan zijn de Gardes, maar zonder een eigen leger zullen ze de strijd niet gaan winnen.

Nu vormen ze een team met de Amerikaanse krijgsmacht, maar dat is misschien niet genoeg. Wat de Gardes nodig hebben zijn versterkingen, en die hebben ze gevonden: tot hun verbazing blijken jongeren van over de hele wereld, zoals John Smiths boezemvriend Sam, Erfgaven te hebben ontwikkeld. En dus moeten John en de zijnen de vijand voor zijn, want anders zullen de Mogadoren deze begiftigde jongeren inlijven voor hun eigen, sinistere plan.
Maar na alles wat de Mogadoren John hebben afgenomen - zijn thuis, zijn familie, zijn vrienden en zijn grote liefde - rijst de vraag of hij nog meer mensenlevens in gevaar moet brengen. Niet alleen heeft hij niets meer te verliezen, maar hij heeft bovendien ontdekt dat hem een nieuwe, ongelooflijke Erfgave geschonken is, waarmee hij zichzelf tot het ultieme wapen kan maken.
Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Laatste editie
25 april 2017
ISBN
9789400508385 , 9789400508385 , 9789044976014
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 18 4 31 3 17 2 1 1 0

Artikelen over Ik ben nummer Vier - Op leven en dood

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Vermakkelijk

door: LauLauBooks 1 like
Op leven en dood is het laatste boek van de Loriën kronieken. Het is een sci fi serie over aliens, die vechten tegen een ras, die hun eigen planeet vernietigd heeft en nu dus de aarde wil vernietigen. Voor mij is dit een boek, dat ik wel leuk vind om te lezen, maar niet echt bijzonder vind. Het is...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook