Advertentie
Istanbul, Istanbul

Istanbul, Istanbul

5
Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Top25's 1   Topics 0
Onder de oude straten en pleinen van Istanbul wachten vier gevangenen – Demirtay de student, de dokter, Kamo de barbier en oom Küheylan – in hun cel tot ze door hun ondervragers worden opgehaald.
Om de tijd te doden vertellen de vier mannen elkaar verhalen vol liefde en humor. Het ingehouden gelach dat de raadsels en sprookjesachtige verhalen bij hen oproepen, is balsem voor hun ziel. Geleidelijk aan maken de ondergrondse vertellingen plaats voor bovengrondse verhalen, die steeds vaker de stad Istanbul tot onderwerp krijgen. Het bestaan in het bovengrondse Istanbul blijkt evenzeer in het teken van hoop en lijden te staan als het leven in de ondergrondse cellen.

Istanbul, Istanbul is een gelaagde roman over liefde en medeleven en een eerbetoon aan de stad Istanbul en de kracht van de menselijke verbeelding.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Uitgeverij Orlando
Laatste editie
01 oktober 2018
ISBN
9789492086860 , 9789492086877
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,00 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Mensheid

door: tulinxilayda-badas 1 like
Pracht van een boek Kunde degelijk zien dat een mens zowel iets prachtigs kan creëren en een volledige chaos ook kan creëren . En bij iedere wanhoop hebben ze hoop Een mens is in staat tot alles kwa fysiek of mentaal. Al deze beschrijvingen en humoristische anekdotes staan in deze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook