Zomers in Zuid-Frankrijk - Janna

4

Janna werkt voor de tweede zomer op rij bij YoungCamp, samen met haar broer Tim en tentgenoot David. Het wordt een gezonde zomer, neemt ze zich voor, en ze start tijdens haar zomerbaan een blog over gezond eten en bewegen. Hoe meer bezoekers er op haar blog komen, hoe meer Janna gaat twijfelen of ze wel echt zo gezond bezig is. En dan is er Lily. Lang, slank, en voor Janna's gevoel niet te vertrouwen. Maar hoe maakt ze dat David duidelijk? Janna is het derde deel van een serie over leuke, spannende en soms verliefde zomers in Zuid- Frankrijk. In elk deel speelt een andere campingbezoeker de hoofdrol. In deel 1 was dat Jamie en in deel 2 Melissa. Maresa Jacobse (1986), woonachtig in Alkmaar, debuteerde met Rotzooi, een boek dat ze op veertienjarige leeftijd schreef en dat in 2004 verscheen. In 2006 verscheen de trilogie Wat je al niet moet doen voor... (een zoen/ je vrienden/ de liefde), een chicklit-serie voor jonge meiden. Ze schreef ook 4 boeken onder het pseudoniem Samantha Era. Zomers in Zuid-Frankrijk is haar nieuwste serie. Jamie: De personages zijn goed uitgewerkt; de spanning is voelbaar en het thema herkenbaar voor de doelgroep. ... een prettig leesbaar vakantieboek. (T.H.voor Biblion)

Verschenen in
Laatste editie
15 november 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086602674

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 13,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 13,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Van gezond eten naar eetstoornis

door Diana Mom op 04-03-2015

Veertien jaar was Maresa Jacobse toen ze haar eerste boek, Rotzooi, schreef. In 2003 wordt dit boek door Uitgeverij Kluitman uitgegeven. In 2006 verschijnen er wederom drie boeken van Jacobse. Inmiddels heeft de Alkmaarse schrijfster en vertaalster haar contract bij Uitgeverij Ellessy lopen. Janna is deel 3 in de serie Zomers in Zuid-Frankrijk.

Janna is blij. Ze mag voor het tweede jaar, samen met...


Lezersrecensies (1)

Boek met een actueel thema

door: Suzanne Peters 1 like
Janna is het derde deel uit de 'Zomers in Zuid-Frankrijk'. In dit boek staat Janna centraal, die best wel wat gezonder wil gaan leven. Ze besluit een blog op te richten vol met gezondheidstips en haar ervaringen op de camping in Frankrijk. Al snel komt ze in contact Sasja die eveneens wil afvallen....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic