Je was van mij

48

Lijsten 1 Spots 13

Roddelen is een favoriet tijdverdrijf in Rosemary Beach maar Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp Newark een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield, die op weg was naar Yale – en een toekomst die hij niet wilde. De enige manier waarop hij dat voorspelbare leven kon ontvluchten, was door het geld en de macht op te geven waarmee hij geboren was. En dat was precies wat hij van plan was: aan het eind van de zomer zou hij op zijn Harley stappen en nooit meer omkijken. Dat was voordat hij Beth Lowry leerde kennen. Het begon als een onschuldige verliefdheid: ze was een zestien jaar oud trailerpark-meisje dat achter de bar stond bij de Kerrington Country Club. Ze verkeerden niet in dezelfde sociale kringen. Niemand wist zelfs dat ze vrienden waren, laat staan lovers. Maar gedurende een zomer werd Bethy het belangrijkste op de wereld voor Tripp. Maar zijn plan kon hij niet opgeven. Hij moest wel uit Rosemary Beach vertrekken maar hij nam zich voor om voor haar terug te komen. Als hij jaren later terugkomt – veel later dan hij beloofd had is het al te laat. Zijn neef Jace heeft de vrouw van zijn dromen al ingepalmd….

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
25 juni 2016
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045208787 , 9789045208886 , 9789462533677


Door lezers

Feelgood Club / Voorgelezen door een man
15 mei 2018 13 reacties
De kleine wereld van Wendy / Toen was het voorbij.........
25 juli 2017 17 reacties
Boekenbende / Dagboek van een boekliefhebber: special
01 juli 2017 23 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,95 Bestel het ebook bij Libris voor 5,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 5,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €14,95 bij

bestellen

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Ontroerend, lief en ontzettend feelgood

door Diana Mom op 26-05-2017

Abbi Glines is niet meer weg te denken uit het feelgoodgenre. Met series als de ‘The Vincent Boys’, ‘Sea Breeze’ en ‘Rosemary Beach’ heeft ze veel fans gekregen. In elk deel van de serie ‘Rosemary Beach’ wordt een personage of een stel onder de loep genomen. Je was van mij vertelt het verhaal van Bethy en Tripp.

Acht jaar geleden maakte Tripp een moeilijke keuze. Hij wilde weg onder het juk van...


Lezersrecensies (2)

onbekende lezer in Rosemary Beach :)

door: Wendy 1 like
Dit is voor mij echt een moeilijke recensie, één omdat dit mijn eerste boek is van Abbi Glines en de Rosemary Beach serie dus ook totaal niet ken. Ik zag de cover en was verkocht, vond het zo fijn, dus hop mee op vakantie. Misschien is dit boek totaal niet voor mij bestemd. Acht jaar geleden...
ebook

Oude liefdes herleven.

door: Me03 1 like
Je was van mij. Dit verhaal gaat over Bethy (Bethany Lowry) en Tripp Newark en is het negende deel van de Rosemary Beach serie. Het verhaal is wederom mooi geschreven en neemt je zowel mee in het hier en nu als in het verleden acht jaar geleden toen ze elkaar net leerden kennen. Door de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic