Jorans moordmysteries

,

2

Artikelen 1 Lijsten 1

In Jorans moordmysteries onthullen Telegraafjournalisten John van den Heuvel en Bert Huisjes tal van nieuwe feiten in de strafzaken tegen Joran van der Sloot. Ze hadden inzage in geheime onderzoeksdossiers en vertrouwelijke medische stukken en ontrafelen de mogelijke complotten achter de verdwijning van Natalee Holloway en de moord op Stephany Flores. Dit boek, met unieke foto’s vanuit de beruchte Castro Castro gevangenis, is het eerste, écht complete verhaal over Joran van der Sloot.

Het is een bijna onwaarschijnlijk verhaal. In mei 2005 verdwijnt op Aruba een Amerikaans meisje: Natalee Holloway. Ze lijkt van de aardbodem verdwenen na een nachtje stappen met de dan 17-jarige Joran van der Sloot. Precies vijf jaar later wordt in Peru weer een meisje vermist. Een zoektocht naar Stephany Flores leidt naar een hotelkamer in Lima, die op naam staat van Joran van der Sloot. Stephany wordt er vermoord teruggevonden. Net als Natalee Holloway ontmoette het meisje Joran voor het eerst in een casino.

De verdenkingen tegen Joran van der Sloot beheersen nu al ruim vijf jaar het wereldnieuws en roepen veel vragen op. Waar is Natalee? Is Joran een gevaarlijke psychopaat of een door de media opgejaagd wild dier? Waarom werd Stephany Flores precies vijf jaar na de verdwijning van Natalee vermoord? Welke dubieuze rol speelden opsporingsdiensten op Aruba en in de Verenigde Staten? Komt Joran van der Sloot ooit nog vrij?

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
12 oktober 2010
Uitgeverij
House of Knowledge.
ISBN
9789085109525


Artikelen over Jorans moordmysteries

  Meer artikelen

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic