Advertentie
Kiestoon

Kiestoon

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In negen snapshots verbindt Kiestoon de levens van een groepje twintigers aan elkaar. In een tijdsbestek van een halfjaar beginnen hun verhalen langzaamaan door elkaar heen te lopen. De verschillen tussen hen vervagen naarmate hun verhalen tot een einde komen; elk van hen twijfelt, zoekt en verlangt. En elk van hen stuit op de onmogelijkheid van vriendschap.
Een toevallige ontmoeting in de trein, een overleden kater, een potje ganzenborden in het café, een vraag die telkens terugkeert. Op bijna willekeurige wijze wordt een moment gegrepen uit het leven van een van de personages. En aan het einde van hun verhaal zijn ze niet wijzer of gelukkiger. Ze bestellen gewoon nog maar een biertje.
Scherp, onnadrukkelijk en vol veelzeggende, vaak pijnlijke details: Basje Boer hanteert de pen als een camera en trekt een waaier aan personages en sferen open. Een trefzeker en beklijvend debuut.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
Laatste editie
31 oktober 2009
ISBN
9789029563635 , 9789029568036
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic