Killerbody Book

12

Artikelen 4 Lijsten 1 Spots 2

In het rijk geïllustreerde Killerbody dieet, helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema's, trainingsschema's inclusief stap-voor-stapfoto's en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!

Fajah is met haar website en Instagramaccount Mykillerbodymotivation (100.000 volgers) in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding en is in Nederland de absolute koningin van de fitgirls.

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
31 januari 2017
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021562681


Artikelen over Killerbody Book

Killerbody gaat de grens over
10 augustus 2016 1 like
  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / De Boekhandel tipt de dames van We Love Feelgood
24 april 2017 7 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €20,00 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Mag het ietsje meer zijn ?

door: ---- 1 like
Heel leuk en duidelijk boek ! Ook al gebruik je niet alles uit het boek, het zet je toch op een bepaald spoor. Ik ben echter wel zo realistisch om te weten dat 12 weken errug kort is voor een afgetraind lichaam.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic