Kleine geschiedenis van de Filosofie

,

3

Filosofie is het verlangen naar wijsheid en wijsheid is niet anders dan kennis waar je iets mee kunt. De geschiedenis van de filosofie heeft een goudmijn aan inzichten opgeleverd, van de meest alledaagse levenswijsheden tot eeuwige, onveranderlijke ideeën. Lees én luister wat belangrijke filosofen dachten over de grote vragen van het leven: wat kun je weten, wat mag je hopen, wat moet je doen en wie ben je? Een beknopte, leesbare introductie tot ruim 2.500 jaar filosofie.

Inclusief een mp3 cd met bijna vijf uur college van de oudheid tot de hedendaagse filosofie. rené gude Is directeur van de Internationale School voor Wijsbegeerte daan roovers Is hoofdredacteur van Filosofie Magazine Mp3* cd met vijf colleges: Oudheid Middeleeuwen & Renaissance Zeventiende & achttiende eeuw Negentiende eeuw & Twintigste eeuw Hedendaagse filosofie * Een mp3 is een digitaal geluidsbestand, te beluisteren op alle cd- en dvd-spelers (niet ouder dan 15 jaar

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
09 april 2013
Uitgeverij
Veen Media
ISBN
9789085714132

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic