9200000083063257

Krachtvoer voor vrouwen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Bruisend van de energie, vergezeld van een tophumeur, stralende huid en een menstruatiecyclus die als een geoliede machine verloopt, welke vrouw wil dat nou niet?
Hetty Crèvecoeur begrijpt dat de werkelijkheid soms anders is. Als vrouw houd je namelijk nogal wat ballen in de lucht; werken, je liefdesleven, misschien wel kinderen, tijd voor je vrienden, tijd voor jezelf en daarnaast wil je ook nog gezond zijn en er goed uitzien... Daar kun je wel wat krachtvoer bij gebruiken.
Dit toegankelijke boek geeft je een steuntje in de rug. Op herkenbare en vaak humoristische wijze lees je hoe je lichaam werkt en hoe je jouw gezondheid en uiterlijk een natuurlijke boost kan geven.
'Krachtvoer voor vrouwen is de absolute musthave voor elke vrouw die op een natuurlijke manier van binnen en buiten wil stralen'
Hetty Crèvecoeur (1980) is gezondheidsdeskundige en heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Ze is bekend van haar blogs en vlogs voor A.Vogel en is als expert regelmatig te zien bij het programma Koffietijd.

Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
276
Uitgeverij
Mix Media B.V.
Laatste editie
02 oktober 2017
ISBN
9789075690668
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 23,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie