Kruiden & specerijen

1

Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!
Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!
Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan.
Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.
*Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
*de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
*leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten
*meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
24 februari 2012
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045200644

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic