Laat je de kop niet gek maken

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Balans of Balanceren?
Dit boek doet beseffen dat bij het vinden van balans, balanceren hoort. Dat het zinloos is om compleet door te slaan in een dieet, lifestyle of sport, maar dat juist dosering, relativering en evenwichtige zelfzorg een prettige(r) staat van zijn teweegbrengt.
Harry Grob (1959) werkt ruim twintig jaar als mental coach. In zijn praktijk helpt hij mensen die zichzelf volledig voorbij lopen. Hongerig op zoek naar een manier om weer grip te krijgen op het leven.
De resultaten die Harry boekt zijn opzienbarend. Vanuit zijn overtuiging dat er geen algemene methode bestaat, focust Harry zich op de immense menselijke veerkracht en het vinden van ieders individuele sleutel tot balans en geluk. In dit boek beschrijft hij vele anekdotes en zijn visie op het vinden van innerlijke rust. Geïnspireerd door wijsheden uit de ICT: India, China en Twente.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
164
Uitgeverij
Boekengilde
ISBN
9789463233439
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marjan van Druenen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Liefde - Leefstijl - Levensinstelling

door: Marjan van Druenen 1 like
Is dit het zoveelste zelfhulpboek of is dit de werkelijke handreiking waar we op zitten te wachten? Harry Grob is mental coach en ondersteunt mensen die weer grip op het leven willen krijgen. In zijn praktijk boekt hij veel successen en hij besloot een deel van zijn visie te bundelen in: Laat je de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook