Land van wiet en honing

0

Wiet is niet voor iedereen. Sommige mensen kunnen er niet tegen, anderen zijn er tegen, nog anderen hebben er niks tegen maar er ook niks mee. Voor hen kan dit boek een openbaring zijn, een bron van informatie die een heel nieuw licht werpt op het beeld dat ze altijd van cannabis gehad hebben. Wie wel van wiet kan genieten, zal zich met plezier onderdompelen in dit wervelende feest van weetjes, lijstjes en verhalen. Wiet is overal, in films en muziek, in rituelen, boeken en op internet. De wietgolf lijkt niet meer te stoppen. Verschillende landen en Amerikaanse staten hebben het verbod op de plant eindelijk opgeheven en uit de klauwen van de onderwereld gehaald. Mensen richten social clubs op om te voorzien in hun eigen bevoorrading of kweken zelf. Tv-series als Weeds en Eigen kweek zijn razend populair en mediwiet blijkt nog effi ciënter dan de felste voorstanders ooit durfden verhopen. Land van wiet en honing is geen pleidooi maar vertelt de andere kant van het verhaal, die zelden de mainstream media haalt.

Karel Michiels schrijft over comedy en muziek in De Standaard. Hij publiceerde boeken over voetbal, reizen en reggae. Zijn laatste titel is Vlaanderen lacht (2012) over cabaret en alle vormen van humoristisch theater.

http://www.houtekiet.be/boeken/p/detail/land-van-wiet-en-honing
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
28 augustus 2014
Uitgeverij
Houtekiet
ISBN
9789089242921

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic