Lannoo's Routeplanner USA. Deel I + Deel II

0

* De ideale inspiratiebron voor een reis door de USA
*
Honderden smaakmakende foto's
*
Sterke prijs voor twee boekdelen
*
Uiterst geschikt om je reisroute uit te stippelen
De 100 mooiste reisroutes door de USA werden voor u samengebracht in twee handige boekdelen: West-USA en Oost-USA. Deze twee Lannoo's Routeplanners USA zijn prachtig geïllustreerd met honderden originele foto's en omvatten samen maar liefst 512 pagina's boordevol informatie.
Elk deel bevat twee grote hoofdstukken: een beschrijvend deel waarin de geschiedenis en de bezienswaardigheden van de toeristisch interessante staten worden behandeld en een praktisch deel met de mooiste reisroutes door de USA, uiteraard voorzien van zeer zorgvuldige wegbeschrijvingen en de nodige overzichtskaarten. Bovendien bevat elk deel ook een hoofdstuk met al de praktische informatie die u nodig heeft om ter plaatse zorgeloos rond te reizen. Deze routeplanners bevatten tevens uitgebreide registers zodat u er makkelijk uw weg in vindt.
Dit speciaal dubbelpakket is ongetwijfeld een onmisbaar basiswerk voor elke reiziger om zijn eerste én zijn volgende reizen naar de USA zorgvuldig uit te stippelen. Aan inspiratie zal het hem in ieder geval niet ontbreken.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
512
Laatste editie
22 februari 2000
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020936582
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic