Le Couvent

0

LE COUVENT 978.94.9154.530.6

Wat Pierre met zijn sabbat wil doen is duidelijk. Weg zijn en de ondertussen de dingen op zich laten afkomen. Midden de natuur rond het oude vissersstadje Concarneau in Bretagne, Frankrijk. Een streek waar de eeuwenoude energie zo uit de grond borrelt. Zonder hij het weet woont hij in alle rust en vrede boven de oude vestingen van een verdwenen klooster.

Zijn natuurlijk groeiproces brengt hem waar hij onbewust al lange tijd naartoe streefde. Op zijn pad op zoek naar zichzelf ruilde hij 'geven en nemen' in om verder te leven met 'geven en ontvangen.' Hij gaf liefde en kreeg nog meer liefde. Hij gaf vertrouwen en kreeg meer zelfvertrouwen. Hij deelde zijn kennis en ervaring en kreeg in ruil nog veel meer zelfkennis en inzicht.

Het verhaal 'Le Couvent' bewijst dat we allemaal een 'Pierre' kunnen zijn.

Na meer dan dertig jaar coaching was het voor auteur Marc Perneel ( °1953) tijd om even af te haken. Van alles afstand te nemen. Uit de dagelijkse routine stappen bracht een stilte en een leegte mee. En net van daaruit ontstond een leerrijk verhaal over onze krachten; liefde, dankbaarheid, mild zijn, vergeven, geloven in zichzelf, ademen als instrument.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
28 oktober 2015
Uitgeverij
Les Îles
ISBN
9789491545306

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic