Levenslank

1

'Eindelijk eens een no-nonsense en zinvol boek over hoe blijvend af te vallen. Een echte verademing.' - Prof. Niewald, hoogleraar Voeding en Gezondheid, KULeuven
Van alle mensen die op dieet gaan, is 85% binnen twee jaar weer terug op zijn oude gewicht en 95% binnen vier jaar! Dit boek helpt je om bij die andere 5% te horen.
Levenslank is niet het zoveelste dieetboek. Integendeel: het belooft je om eindelijk op je ideale gewicht te blijven. Je leert hoe je kunt afvallen door meer te slapen, hoe je 15 kilo per jaar kan verliezen enkel en alleen door je servies te vervangen, waarom je druk maken over eten slechter is dan er ontspannen mee om te gaan, en waarom geen enkel dieet of vermageringspillen werken. De richtlijnen van dokter Luc zijn dan ook de enige garantie op gewichtsverlies zonder jojo-effect!
De Vlaamse dr. Luc Evenepoel woont en werkt in Zuid-Afrika. Met Levenslank wil hij mensen helpen hun ideale gewicht te bereiken en behouden. Het boek zit vol humor en biedt een nuchtere kijk op voeding en afvallen.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
07 januari 2014
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058269355
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic