Matrea

0

‘Wat is dat?’ fluisterde Nirini angstig. Als antwoord klonk er een enorme brul. Tussen de bomen door zagen ze iets gestreepts lopen. 'Wat het ook is, we staan bij zijn prooi,’ Zei Nayana, en week achteruit. De anderen volgden haar voorbeeld. Heel voorzichtig stapten ze achter elkaar terug, tussen de bomen door. Nirini keek om en slaakte een verschrikte gil. Daar zat nog zo’n beest.

In het land Matrea wonen alleen maar vrouwen. Het is een vredelievende maatschappij. Paradoxaal genoeg, heeft juist de binnenlandse politiek van Matrea haat gezaaid in het buitenland. Er staat een groot leger klaar om aan te vallen. Aan prinses Nayana van Matrea de zware taak om een oorlog te voorkomen. Met een groepje vrienden onderneemt zij een lange,levensgevaarlijke reis naar het hol van de leeuw. Tegenslag, mysterieuze ontmoetingen en verbazingwekkende oorden zijn hun deel. Of hun missie ooit zal slagen is nog maar zeer de vraag.
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
248
Laatste editie
09 november 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402140231
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic