Advertentie
Meisje vermist

Meisje vermist

37
Gelezen 46 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 38 Favoriet 2 Recensies 1
Young adult Artikelen 1 Lijsten 2   Topics 0

'Meisje vermist' is het derde deel en slot van de Vermist-trilogie van Sophie McKenzie. Nu met politie niet betreden-elastiek. Wanneer Madison haar oudere zus Lauren bezoekt, onthult die dramatisch nieuws over hun biologische vader: hij was een anonieme spermadonor. Madison is vastbesloten de man op te sporen en al snel boekt ze resultaat. Tijdens haar heftige zoektocht ontdekt Madison een mysterieus netwerk van vermiste meisjes en geheime schuilplaatsen. Voordat ze het beseft bevindt ze zich in groot gevaar en is er geen weg meer terug. Is haar vader de man die hij lijkt te zijn?

Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Vermist (3)
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
Laatste editie
04 april 2017
ISBN
9789026142765 , 9789026142758
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 11 4 11 3 13 2 2 1 0

Artikelen over Meisje vermist

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Marloes Hebban Recensent

McKenzie ‘probleemt’ maar voort

door: Marloes

Na Vermist en Zusje vermist vormt Meisje vermist het derde boek in de trilogie van Sophie McKenzie. In het boek, vertaald door Jeske Nelissen, staat de inmiddels puberende Madison (het achtjarige zusje uit Zusje vermist) centraal. Zou met het opgroeien van deze jongste telg het familieleed...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook