Mijn beste wensen

0

Mijn beste wensen
Inspiratie voor kerst en nieuwjaar

Kerstkaarten schrijven is een jaarlijkse traditie die vlot standhoudt in het e-tijdperk. Het blijft sympathiek om je vrienden, familie, buren en kennissen een passende wens te sturen. De ideale gelegenheid om stil te staan bij het voorbije jaar en te dromen van nieuwe kansen.

Maar wat schrijf je op zo’n kerstkaart? Hoe blijf je persoonlijk én origineel? Hoe geraak je verder dan het saaie ‘beste wensen’?
Majke Jongen heeft de mooiste kerst- en nieuwjaarswensen samengebracht rond zes thema’s: begin, geluk, droom, geloof, licht en mysterie. Een bijzonder cadeauboekje boordevol inspiratie!

Korte tekstjes, spreuken, wijsheden, citaten, gedichten of liedjesfragmenten. Wensen van grote en kleine mensen, van schrijvers en dromers, uit onze cultuur en van ver daarbuiten, van vroeger en nu. Majke Jongen maakte een originele selectie van wensen. Om zelf te gebruiken of om cadeau te doen voor eindejaar.
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Laatste editie
16 september 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058266514
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic