Mijn eerste Van Dale In huis

0

Mijn eerste Van Dale in huis
Kennismaken met nieuwe woorden voor peuters vanaf 3 jaar.
Dit themaboekje bevat 42 woorden rond het thema in huis. De woorden worden beschreven in een versje en nog eens verduidelijkt met een vrolijke tekening. De versjes nodigen uit tot nazeggen en helpen bij het onthouden van de betekenis.
De reeks Mijn eerste Van Dale themaboekjes bestaat uit 6 deeltjes met thema's die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van drie tot ongeveer vier jaar: naar buiten, bij de dieren, op weg, aan het werk, in huis, samen met jou.
Speciaal voor jonge kinderen heeft Van Dale een reeks kinderwoordenboeken ontwikkeld. Woorden worden hierin spelenderwijs aangeleerd door voor te lezen of samen te lezen. De woorden zijn geselecteerd op basis van onderzoek naar kindertaalverwerving. De reeks is prachtig ge?llustreerd.
Het eerste deel uit de reeks Van Dale-kinderwoordenboeken is Mijn eerste Van Dale. Mijn eerste Van Dale themaboekjes vormen een uitbreiding op dit succesvolle voorleeswoordenboek. De themaboekjes bevatten wat moeilijker woorden dan in Mijn eerste Van Dale voorleeswoordenboek.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
48
Laatste editie
20 juni 2013
Uitgeverij
Van Dale
ISBN
9789460771200 , 9789066486430
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic