Mijn gestolen leven

20

Top25's 1
Op haar elfde werd Jaycee ontvoerd. Pas na achttien lange jaren van verkrachting en vernedering, waaraan ze dagelijks werd onderworpen, kwam ze vrij, samen met haar twee dochters die ze tijdens haar gevangenschap had gekregen. Op een zomerochtend in juni 1991 wordt Jaycee Dugard onder de ogen van haar stiefvader ontvoerd. Ze is dan elf jaar oud. Achttien jaar wurgende onzekerheid volgen. Tot op een dag in 2009 Philip Garrido, een veroordeelde verkrachter, met zijn 'vrouw en kinderen' verschijnt op het politiebureau waar hij maandelijks zijn voorwaardelijke vrijlating moet laten verlengen. Door hun vreemde gedrag ruiken de agenten onraad. Na achttien jaar komen Jaycee en haar dochters eindelijk vrij, maar de weg naar geluk is lang.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
11 september 2012
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022562970 , 9789022561126 , 9789460929021 , 9789460929281
Bestel dit boek vanaf  €12,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,49 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

openhartig

door: gretige lezer 1 like
Niet voor te stellen hoe de schrijfster dit allemaal heeft overleefd. Wat een kracht om door te gaan, haar leven op te pakken voor zichzelf en haar kinderen. Een helder geschreven verslag waarbij Jaycee Dugard de hoofdstukken afwisselt met hoe zij later op de verschillende situaties terugkijkt....

interessant door de beschrijving van haar gevoelens

door: ennie 1 like
Dit boek was goed te lezen. Niet zozeer beschrijvingen van bizarre seksuele handelingen, maar van hoe de schrijfster van dit boek al deze jaren van gevangenschap beleefd heeft, en hoe ze omging met haar pijnlijke gevoelens. Knap van haar om dit op te kunnen schrijven !

Recensie Mijn gestolen leven

door: Elbert Grift 1 like
Jaycee Dugard,11 jaar, wordt op weg naar school gekidnapped en vervolgens gevangen gehouden in een ruimte achter een huis, wat ze de Studio gaat noemen. De man die dit op zijn geweten heeft heet Phillip Garrido, die samenwoont met Nancy. De man blijkt sex-gestoord wat versterkt wordt door de drugs...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic