Mindfood

0

Mindfulness vervult een steeds groter wordende rol bij de praktische aanpak van psychische problemen. Zo kan mindfulness hulp bieden bij angst, paniek, pijn en depressie. Mindfulness kan ook helpen bij het beheersen van eetbuien als je je slecht voelt, als je troost zoekt of als je je verveelt. Mindless snacken is riskant: het kan leiden tot gezondheidsproblemen, overgewicht en het gevoel dat je de controle kwijt bent.

Mindfood introduceert de mindful versus mondvol-benadering van Pavel G. Somov. Hij biedt je 141 praktische oefeningen die je laten spelen met je eten en je nieuwe smaken en aromas leren ontdekken. Hiermee kun je met je volle aandacht in het nu eten, je bewust worden van je eetgewoonten en deze veranderen, zodat je kunt stoppen met overeten.

Somov vertelt in Mindfood niet wat je wel en niet mag eten of wanneer, hoeveel en hoe vaak. Hij wil je bewuster laten eten, laten stilstaan bij het moment en je een besef voor de beleving van eten bijbrengen. Met Mindfood kun je stoppen met gedachteloos eten. Eet bewust en geniet meer!

Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
07 december 2011
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045312958

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic