NOMA

0

Chef-kok Rene Redzepi heeft de Scandinavische keuken met groot succes heruitgevonden. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen werd bekroond met twee Michelinsterren en is N° 1 van de 50 beste restaurants in de wereld. 320 pagina’s pure ontdekking!
Met Noma haal je een culinaire topper in huis. Chef-kok Rene Redzepi behoort tot de absolute top van de wereldgastronomie. Zijn restaurant Noma in Kopenhagen ontpopte zich in een mum van tijd tot de nummer één van de wereld, een waardige opvolger voor El Bulli. Redzepi’s nooit aflatende aandacht voor verse en lokale producten uit Scandinavië wakkeren je aan om nieuwe culinaire wegen te bewandelen. Maar liefst 90 recepten gecreëerd door de meester zélf – die ook allemaal geserveerd worden bij Noma – werden opgetekend in dit boek. De adembenemende fotografie doet je watertanden. Maar je krijgt ook een duidelijk beeld van de dagdagelijkse werking van Noma én de keukenfilosofie van de chef komt uitgebreid aan bod. Een niet te missen naslagwerk voor elke foodie!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
01 juni 2011
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057204029
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic