Onderhuids

0

Aan de vooravond van een jaarlijks straattheaterfestival strijkt een aantal artiesten en gasten neer op een klein en idyllisch gelegen vakantiepark in het Zuiden. Kort voor het festival losbarst wordt één van hen gevonden aan de kant van de weg. Dood. Dat wat aanvankelijk nog een ellendig incident lijkt, blijkt echter de opmaat voor een reeks gebeurtenissen met ingrijpende gevolgen voor de tijdelijke én de vaste bewoners van het vakantieterrein.



Zo is daar Guido, die na een smadelijke nederlaag in de landelijke verkiezingen rustig hoopt te kunnen werken aan een manifest waarmee hij zijn comeback wil maken, maar wiens aanvankelijke politieke correctheid door de gebeurtenissen danig onder druk komt te staan. Paolo, de uitbater van het park, een zachtaardige man van middelbare leeftijd die gekweld wordt door verlangens waaraan hij niet wil toegeven. En Roza, een jonge vrouw die haar vaderland is ontvlucht en met haar eigenzinnige negenjarige dochter Jyl als illegale vreemdelinge in het land verblijft. Allemaal zien ze zich geconfronteerd met de vraag: wie ben je werkelijk, wanneer alles om je heen dreigt weg te vallen?


Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
278
Laatste editie
28 april 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789461539311

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic