Onderweg naar de jungle

2

'Verslaafd aan Afrika en op zoek naar avontuur vertrekt Michiel op 21-jarige leeftijd naar Oeganda. Na zijn studie keert hij terug naar het continent waar hij zijn hart heeft verloren aan de wilde natuur, uitgestrekte landschappen, de lokale bevolking en de kleurrijke cultuur. Is zijn toekomst in Afrika echter nog wel zo rooskleurig als hij er eenmaal is en aan het werk gezet wordt? Wat maakt hij mee en waar haalt hij überhaupt zijn verhalen vandaan?
‘Onderweg naar de jungle’ beschrijft zijn persoonlijke ervaringen en avonturen opgedaan als manager op een lodge op de rand van het tropisch regenwoud. Olifanten worden achterna gezeten, tenten worden verslonden door legers mieren en bushfires komen gevaarlijk dichtbij. Verder neemt Michiel je met zijn backpack en compagnon Ben mee op reis door Oeganda en Rwanda. De mooiste plekjes in deze twee landen in Oost-Afrika komen aan bod in dit uitgebreide reisverslag. De oorsprong van de Nijl, Murchison Falls, Queen Elizabeth National Park, Kibale Forest en nog veel meer, alleen dan op een eigentijdse en aparte manier. En waarom is hij eigenlijk weer terug gekomen?'
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
180
Laatste editie
26 januari 2016
Uitgeverij
Limburger.nl/mijnboek
ISBN
9789461932419
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic