Op weg naar je ware natuur

Op weg naar je ware natuur

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het boek is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en omschrijft fragmenten uit het leven van Sarah die opgroeit in een hard en ongelovig milieu. Ze voelt zich vaak onbegrepen en worstelt zich met behulp van dieren en haar verbinding met de natuur doorheen haar kindertijd.
Als volwassene gaat ze op zoek naar antwoorden op haar levensvragen maar ook naar haar authentieke zelf die ze onderweg verloren was. Ze verhuist honderd kilometer van alles en iedereen om daar oude en verwaarloosde paarden te verzorgen. De start van haar nieuwe leven.
Naast haar bijzondere verbinding met de natuur gaat ze ook experimenteren met alternatieve methodes die haar helen. Via meditatie komt ze dichter bij haar ware natuur en innerlijke rust. Haar ouders, zussen en enkele vrienden spelen een rol in het verhaal om de kindertijd te schetsen. Maar Sarah en haar spirituele ontwikkeling spelen doorheen het verhaal wel de hoofdrol. Er opent zich een geheel nieuwe wereld, die niet te vergelijken is met de wereld waarin ze opgroeide.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
06 maart 2019
ISBN
9789402187137
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie