Opa Skype

9

Artikelen 1

De dertigjarige Jean is een stereotype hipster: hij werkt als marketeer voor een groot pr-bureau, date al jarenlang met de bloedmooie fotografe Leila en is een graag geziene gast bij hippe feestjes in Parijs. In dit 'perfecte' leventje is geen ruimte voor zijn norse vader die niets van verandering wil weten en leeft met het motto 'vroeger was alles beter'. Pas als zijn zoon Malo geboren wordt, voelt Jean zich voor het eerst echt volwassen. En ook zijn koppige vader moet in zijn hart ruimte maken voor dit onverwachtse kleinkind. Terwijl alles verandert, lijkt alleen het leven van opa nog steeds hetzelfde.Tot de zesjarige Malo de vakantie bij hem komt doorbrengen. Het wordt een onvergetelijke zomer die het leven van 'Opa Skype' en de kleine Malo voorgoed zal veranderen.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
26 juni 2015
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603669 , 9789401603805 , 9789401603669


Artikelen over Opa Skype

  Meer artikelen

Hebban recensie

    Guy Doms Hebban Recensent

Sterke en levendige dialogen

door Guy Doms op 28-08-2015

“Stilte. Op het scherm is nog slechts een schedel zichtbaar. De Ouwe heeft zijn hoofd laten hangen, hij denkt na. En met het lichte tijdsverschil, die langzaam uitgevoerde vertraging die, op Skype, altijd vagelijk de indruk geeft dat je communiceert met een kosmonaut in een ruimtestation, verschijnt zijn gezicht weer vol in beeld, vlak bij de camera, een beetje vervormd door de invalshoek.”

...


Lezersrecensies (1)

Opa Skype

door: René Heine 1 reactie 1 like
Wat een heerlijk boek, down to earth. Mooiste zin, door Malo: "Oparia, je ogen die glimmen helemaal". Een echte "mustread".

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic