Oud worden zonder het te zijn

7

Lijsten 1
De oudste mens aller tijden is 122 geworden. En de eerste die 135 wordt, is al geboren. Wat betekent dat voor de kinderen van nu? Weten zij dat ze eeuweling worden? Beseft een 70-jarige dat hij nog maar net komt kijken? Op deze vragen en vele andere geeft Rudi Westendorp antwoord in Oud worden zonder het te zijn. Hij legt hierin uit waarom we ouder en ouder worden en hoe we dat lange leven de baas kunnen blijven.

Oud worden zonder het te zijn is hét boek over hét onderwerp van de 21ste eeuw. Het belicht onze levensloop van alle kanten van biologie en geneeskunde tot zorg en maatschappij.
Verschenen in
Genre
Business & Management , Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
11 januari 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789045025063
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Oud worden zonder het te zijn

door: Maaike Loonen
Dit is een goed boek om naast alle spirituele varianten te leggen. Dit boek verhaalt als het ware heel plat waarom de mensen ouder worden, welke experimenten daaraan ten grondslag liggen, welke schade de mens kan oplopen en welke ingrepen gepleegd kunnen worden om dit te verhelpen. Daarnaast wordt...

Over veroudering

door: Karen 1 like
Vooral het tweede gedeelte van het boek vond ik interessant. Zelf al jaren werkzaam in de ouderenzorg, is het toch goed om weer eens opnieuw te lezen, dat we naast een medische blik ook een sociale blik moeten hebben. Een mens heeft meer nodig dan zijn natje en zijn droogje. Belangrijke is nog een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic