Overwin Spreekangst

0

Het cursusprogramma Overwin Spreekangst biedt een 21-dagen programma waarmee spreekangst blijvend wordt overwonnen. Het programma is gebaseerd op een unieke combinatie van ontspanningsoefeningen, technieken uit de psychotherapie en inzichten uit de neurologie. Juist de combinatie van deze technieken maakt de methode krachtiger dan de traditionele aanpak.
Door het consequent volgen van het trainingsprogramma kan iedereen zijn spreekangst overwinnen. In 21 dagen, in de veiligheid van de eigen omgeving.
Het cursusprogramma Overwin Spreekangst bestaat uit een compleet cursuspakket bestaande uit 90 pagina's cursusmateriaal met theorie en oefeningen om binnen 21 dagen uw spreekangst te overwinnen. Het cursusmateriaal zit in een stevige ringband en is geïllustreerd.
Tevens bevat het cursusprogramma een dubbel-CD in een CD-box. Hiermee kunt u de 21 daagse cursus bijvoorbeeld tijdens het autorijden beluisteren. Ook is het bij bepaalde (ontspannings)oefeningen prettiger om ze te beluisteren dan ze te lezen.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
15 mei 2010
Uitgeverij
vanSpijck e-marketing B.V
ISBN
9789078974031
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic