Pien en de spoken

4

Artikelen 5 Lijsten 1

Prinses Pien is de stoerste van het land, samen met haar moeder. Die neemt Pien altijd mee op avontuur, jaagt beren van de weg en worstelt onverschrokken met de tuinslang. Als Pien op een dag haar moeder niet kan vinden en haar zus haar vertelt dat hun moeder in de put zit, gaat Pien op onderzoek uit. Haar vader vertelt dat haar moeder niet letterlijk in de put zit, maar depressief en verdrietig is, iets wat niemand helaas kan verjagen. Maar Pien wil natuurlijk toch iets doen op geheel eigen wijze, wat tot een heel bijzonder resultaat leidt.
Myrthe van der Meer heeft dit boek niet alleen geschreven, maar ook geïllustreerd. Hiermee combineert ze haar twee passies met als resultaat dat het enthousiasme van de bladzijdes af spat.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
15 april 2016
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000348497 , 9789000348503


Artikelen over Pien en de spoken

Hebban Sterrenparade (16)
08 mei 2016 2 likes
Hebban Sterrenparade (14)
24 april 2016 1 like
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Lachen met een traan

door Nienke Pool op 03-11-2016

Myrthe van der Meer schudde met haar boeken PAAZ en UP heel literair Nederland wakker. Met een prachtige vertelstem, schreef Van der Meer over Emma’s opname in de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis, de Paaz. In haar debuut beschreef de sympathieke journaliste hoe de eerste opname verliep en hoe Emma er langzaam bovenop krabbelde. Groot was dan ook de schok toen UP verscheen en Emma...


Lezersrecensies (1)

Pien sluit je meteen in je hart

door: Marleen 1 like
Pien is dol op problemen en wil deze allemaal oplossen in het nieuwe kinderboek Pien en de spoken. Myrthe van der Meer, bekend van haar psychiatrische romans Paaz en Up, maakte dit bijzondere werk vol kleurrijke prenten. Pien woont in een groot kasteel met haar ouders en haar drie grote zussen én...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic