Project prep

16

De dertienjarige Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een groot raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig is haar beste vriendin Kate wel een modegenie. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel.

Isabel leert zelf coden en ontwikkelt haar eigen mode app: Project Prep. Hello Technology! Als haar app in de App Store wordt aangeboden, lijkt de weg tot succes geopend. Maar ondernemen en technologie blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum krijgt Isabel hulp van Tyler uit New York. Dreigt ze verliefd te worden op een supernerd?

Project Prep is het nieuwe boek van Niki Smit, naar een idee van technologie onderneemster Janneke Niessen. Niki Smit won met haar boek 100 Coco de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
240
Laatste editie
18 juni 2015
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026138317
Bestel dit boek vanaf  €15,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Leuk en leerzaam

door: ndekker77 1 like
Een aanrader voor meiden in groep 8 en de 1e twee jaar van het VO.
3 meiden die van kleding houden ontwikkelen een eigen kledingapp. De app wordt helemaal vanaf het begin opgebouwd en de lezer wordt meegenomen in dit proces. Erg goed dat het linkje dat wordt genoemd om de app te kunnen leren...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic