Reisherinneringen

0

Belevenissen op de express Paris-Amsterdam, een rondreis door het zonnige Italië, de bedevaart naar Lourdes of een ontdekkingstocht naar de mooiste plekjes in eigen land.
Dit boek bundelt de reisherinneringen van Ernest Claes en zijn vrouw, de schrijfster Stephanie Vetter.
Reisverhalen, zo pittig en smakelijk verteld dat je ze kunt lezen als een boeiende roman. In deze verhalen leer je de mens achter auteur Ernest Claes beter kennen, maar wordt ook het beeld geschetst van de Vlaming-met-al-zijn-eigenaardigheden, die zichzelf blijft waar hij ook vertoeft, en die ons weet mee te slepen alsof we er zelf bij waren.
Zowel korte anekdoten en uitgebreide reisverslagen komen aan bod. Stuk voor stuk levendig, spontaan en echt. Een van humor tintelend relaas van reiservaringen, gekruid met weemoed en levensernst.
ERNEST CLAES is een van de meest gelezen en vertaalde Vlaamse schrijvers. Zijn verhalen worden al jaren gesmaakt en geroemd. Zijn reisherinneringen noemde hij zelf ‘een speelse verpozing, een rustpunt te midden van de rest’.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
02 september 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789063065942
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic