Rework

,

2

Rework is inspirerend en innoverend. Twee prettig tegendraadse succesvolle ondernemers benaderen complexe zaken heerlijk eenvoudig. Fried & Heinemeier Hansson zetten je aan het denken en helpen je op weg. Verplichte kost voor iedereen die ondernemer of ondernemend is. Erwin Blom (Handboek Communities) Meer is niet altijd beter, juist met minder kan je meer bereiken. Fried en Hansson hanteren een eenvoudige bedrijfsfilosofie: hou het simpel, wees transparant en eerlijk. Met die filosofie in gedachten schreven ze dit boek: Rework is een no-nonsenseboek voor deze tijd. Fried en Hansson bewijzen dat een bedrijf heel succesvol kan worden zonder mission statement, zonder eindeloze vergaderingen, en met medewerkers die gewoon aan het einde van de dag naar huis gaan, in plaats van twaalf tot veertien uur op kantoor te zitten. In deze tijd is een goed idee meer waard is dan een duur consultancyrapport, informatie moet je delen, en naar je klant moet je luisteren. Rework is hét boek voor iedere (startende!) ondernemer. Honderden briljante, simpele regels voor succes.

Chris Anderson, auteur van The Long Tail Jason Fried en David Heinemeier Hansson hebben een bedrijfsblog, Signal vs. Noise, dat door meer dan 100.000 mensen wordt gevolgd. BusinessWeek, The Wall Street Journal, Time, Wired en The Financial Times roemden hen. Ze zijn belangrijke exponenten van een nieuwe generatie softwareondernemers.

Verschenen in
Genre
Management & Organisatie
Vertaald door
Ab van Ieperen
Aantal pagina’s
256
Laatste editie
20 augustus 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789045801872

Lezersrecensies (1)

tof boek met verfrissende ideeën

door: Ann V.U. 1 like
Deze jonge ondernemers geven originele tips over hoe je met een beperkt budget heel wat kan bereiken om je onderneming te laten groeien en bloeien. Hierbij wijken ze af van een aantal standaardmarketingtechnieken. Het boek leest uiterst vlot, met korte statements en hoofdstukjes, waarbij de gouden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic