Robin Williams. Als het lachen stopt

5

Artikelen 2

Op 11 augustus 2014 werd bekend dat Robin Williams, geliefd acteur, dood was gevonden in zijn huis in Californië. Al snel werd duidelijk dat hij vermoedelijk zelfmoord had gepleegd. Wereldwijd werd er geschokt gereageerd. In de ogen van velen had Robin Williams het perfecte leven. Succesvolle rollen op zijn naam, een prachtig gezin, geld en miljoenen fans. Hij was sprankelend grappig, een razendsnelle improviseur en een geweldige komiek. Maar vooral zijn warmte en compassie spraken miljoenen mensen aan. Achter de lach van Robin Williams ging echter een tragisch leven schuil dat de wereld niet kende. Depressies, verslavingen en zelfs het beginstadium van de ziekte Parkinson troffen de goedlachse wereldster. Robin Williams - Als het lachen stopt is de eerste Williams-biografie sinds 1999. De eerste biografie met het hele verhaal. Volledig juridisch gecheckt op waarheid en met de laatste nieuwsfeiten. Het is een ervaringsverhaal over onder meer depressie en geeft je een kijkje in het heftige leven van een boeiende en grappige man met vele filmgezichten.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Vertaald door
Marike Groot , Sander Brink , Hanneke Majoor , Willemien Werkman
Laatste editie
11 november 2014
Uitgeverij
Kosmos, Uitgevers BV
ISBN
9789021558707


Artikelen over Robin Williams. Als het lachen stopt

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Silke van Deelen Hebban Recensent

Een samenvatting van citaten en recensies

door Silke van Deelen op 21-01-2015

Als het lachen stopt is de titel van de door Emily Herbert geschreven biografie over Robin Williams, overleden op 11 augustus 2014. Gaandeweg dit 255 pagina’s tellende boek vergaat ook de lezer het lachen. Het boek is niet veel meer dan een opsomming van recensies en beschrijvingen van films en series, aangevuld met slecht vertaalde citaten.

Op 63-jarige leeftijd pleegde de getalenteerde komiek...


Lezersrecensies (1)

Goed verhaal

door: Jos Kunze 1 like
Met de nodige twijfel ben ik aan dit boek begonnen. Volgens mi j is het onmogelijk om binnen enkele weken na overlijden een gedegen biografie in de winkel te hebben liggen. Naar zeggen was Emily Herbert al langere tijd bezig aan het levensverhaal van Williams, en zijn alleen de laatste details...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic