Rose Harbor in bloei

57

Top25's 2
Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij het aanleggen van een rozentuin. Ze verwelkomt ook twee nieuwe gasten. Annie Newton is in Cedar Cove voor het huwelijksjubileum van haar grootouders, maar zelf worstelt ze met een gebroken hart. En Mary Smith, een succesvolle zakenvrouw, kijkt door een nare ziekte terug op haar leven en komt het enige waar ze ooit spijt van heeft gehad rechtzetten.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Linda Broeder
Laatste editie
21 oktober 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022565124 , 9789460237423 , 9789022574218 , 9789046310489

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (3)

Muffins bakken

door: monic39 1 like
pff wat een kneuterig, saai en voorspelbaar boek. Het eerste deel van deze serie vond ik best aangenaam. Maar dat kan ik niet zeggen voor dit deel. Onaangename karakters en tussen het muffin- en koekjesbakken door gebeurd niet veel.

kabbel, kabbel, kabbel.....

door: Frieke van der Meijden 1 like
Het verhaal kabbelt gezellig naar een einde. Wel veel ex militairen maar ach.... na veel emoties tussen hoop en vrees krijgt Jo het verlossende woord mbt de helikoptercrash van haar man. Net als in het eerste deel worden twee gebeurtenissen uitgelicht.

Heel mooi boek!

door: Feetje 1 like
Dit boek is het tweede deel van de reeks. Het eerste boek, De bed en breakfast in Rose Harbor, heb ik zelf niet gelezen. Dit vormt geen groot probleem, ik kon vanaf het begin heel goed volgen. De cover van dit boek vind ik heel mooi. De rozen die verwijzen naar de rozentuin, die een kleine rol...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic